academie-tien.nl

Bewegen & sport en topsport talentschool

Bewegen en Sport

Op AcademieTien sport je minstens 2 lesuren in de week. Naast de reguliere lessen zijn er nog verschillende buitenschoolse activiteiten, (sport)clubs en toernooien waar je aan deel kan nemen. Op dit moment zijn de lessen nog op externe locaties (Rijnvliet en de Paperclip), maar vanaf eind 2022 krijgen we een hele mooie sporthal in onze nieuwe school. 

Tijdens de les bieden we veel verschillende onderdelen aan. We laten je kennismaken met bekende sporten, maar ook met sporten die je misschien nog nooit eerder hebt gedaan. Denk hierbij aan boulderen, skaten, schermen en squashen. Je krijgt bij ons veel keuzevrijheid, waardoor je vooral iets kan doen waarin je zelf wil groeien. Plezier staat bovenaan.

Vind je het leuk om alvast een kort lesje te volgen, heb je een vraag of wil je graag even zien hoe de sportlessen eruitzien?  Kom dan gezellig even bij onze les langs door op het witte pijltje te klikken.

Topsport talentschool 

Een toekomstig wereldkampioen worden? Word je door je sportbond gezien als een echt talent? En heb je er veel voor over om de top te bereiken terwijl je tegelijkertijd het maximale uit je school haalt? Dan zit je goed op ACADEMIE TIEN!  

Academie Tien is een Topsport Talentschool. Bij ons kunnen aanstormende kampioenen hun sport combineren met een goede mavo-, havo- of vwo-opleiding. 
Academie Tien wil als school talentvolle leerlingen de kans geven om zich optimaal te ontwikkelen. Passie als brandstof voor talent. Wij willen hierbij recht doen aan alle talenten, niet alleen op het gebied van schoolprestaties, maar ook talenten in de sport.  

 Wil je weten hoe we dat doen? Check hieronder een aantal vlogs van topsporttalenten, bekijk onze informatieve film of ga door op het witte pijltje te klikken in gesprek met een van de Topsport Begeleiders.  

www.academie-tien.nl
030 782 09 99
info@academie-tien.nl