academie-tien.nl

Kunst en cultuur

De lessen starten op de volgende tijden:
13.00-13.30
14.00-14.30
15.00-15.30
16.00-16.30

Verwondering! Wat zie ik? Hoe is dat gemaakt? Waar gaat het over? Bij de kunstlessen op Academie Tien willen we je zoveel mogelijk prikkelen en in aanraking laten komen met verschillende kunstvormen.  
 
Iedere kunstenaar of ontwerper heeft zich ooit verwonderd over de wereld waarin we leven. Of de insteek schoonheid, engagement, het uiten van de binnenwereld of experiment is, nieuwsgierigheid van de maker is van groot belang. 

Kunst maakt dat je vragen leert stellen. Door kritische vragen te stellen en tegelijkertijd met je handen bezig te zijn, leer je jezelf te durven uitten, te onderzoeken waar je enthousiast van wordt, je leert jezelf kennen en je leert samen te werken.  

Iedere periode werken we bij Kunst & Cultuur vanuit een grote vraag. Een grote vraag is het uitgangspunt van een project. Door antwoorden te zoeken op deze lastige vragen, leer je over je eigen waarneming, je doet kennis op van verschillende manieren of standpunten, je leert werken met verschillende materialen en misschien wel de meest uitdagende: je leert jezelf uit te drukken in een universele, beeldende taal. De taal van de kunsten.